Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > Zakelijk evenement

Zakelijk evenement

Organiseert u een zakelijk evenement en zoekt u een bijzondere locatie? Onze schepen zijn uitermate geschikt voor elk event. Neem uw zakelijke relaties en collega’s mee op het water voor een inspirerende rondvaart op de Nieuwe Maas. De schepen zijn van alle gemakken voorzien en zowel in de salon als op het dek is het goed vertoeven. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

Een schip is exclusief af te huren voor zakelijke gezelschappen tot en met 100 personen en o.a. geschikt voor:
– een bedrijfsborrel
– een vergaderlocatie
– een presentatie
– een teamuitje
– een personeelsfeest
– een openingsevent
– een workshop
– een cursus
– een bedrijfsjubileum
– Sinterklaasfeest
– Kerstborrel of Kerstfeest
– eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel

Verschillende gelegenheden en tal van mogelijkheden!
We bieden verschillende arrangementen op maat. Zo kun je de boot afhuren met tal van cateringmogelijkheden.

Meer informatie?
Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Mps. Liza

Het moderne schip vertrekt vanaf de Parkhaven tegenover de Euromast en is geschikt voor maximaal 100 gasten. Er zijn 60 zitplaatsen binnen en 40 zitplaatsen buiten. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden

BROCHURE MPS. LIZA

Mps. Nehalennia

Het nostalgische schip vertrekt vanaf de Boompjeskade tussen de Erasmus- en Willemsbrug en is geschikt voor maximaal 200 gasten. Er zijn 120 zitplaatsen binnen en 80 zitplaatsen buiten. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

BROCHURE MPS. NEHALENNIA