Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > Scholen

Scholen

Leren kan op vele verschillende manieren. Uiteraard kun je leren vanuit de schoolboeken, maar leren uit de praktijk is vele malen leuker! In Rotterdam is veel te doen en te beleven. Sightseeing Rotterdam biedt een leerzame stadstour voor een aantrekkelijke prijs!

Het is voor scholen ieder jaar weer nadenken waar het schoolreisje heen moet gaan. Jonge en oudere kinderen hebben de tijd van hun leven tijdens een stadstour met de cabriobus. Sightseeing is daarom dan ook zeer geschikt voor een schoolreisje. Zowel voor een schoolreisje met de basisschool als een schooluitje met de middelbare school.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Ga met de klas op pad en ontdek de mooie architectuur, de levendige straten en de historische wijken van onze bijzondere stad.

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 22 personen. De op- en afstapplaats is op de Parkhaven, tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam.

De Zwarte Zwaan is een gezellig restaurant welke bijzonder geschikt is voor groepen en zeer kindvriendelijk is. Voor meer informatie over dit restaurant kun je terecht op www.zwartezwaanrotterdam.nl of je kunt contact met ons opnemen via info@sightseeingrotterdam.nl of 010-302 02 88