Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > Kerstborrels

Kerstborrels

Op zoek naar een zakelijk event deze winter? Organiseer jouw Kerstborrel, Kerstfeest, eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel op het water! Een borrel of feest is de manier om het jaar samen met je collega’s af te sluiten. Terugblikken op het oude jaar en vooruitblikken op het nieuwe jaar onder het genot van een drankje en hapje. Proost met je collega’s op jullie successen! Wij denken graag met je mee bij de organisatie van jouw event.

Onze schepen zijn uitermate geschikt voor elk event en van alle gemakken voorzien. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden.

Kerstborrelvaarten

Vaart van 2 uur met drankjes en borrelhapjes: € 42,50 p.p.
Vaart van 3 uur met drankjes en borrelhapjes: € 52,50 p.p.
Vaart van 4 uur met drankjes en borrelhapjes: € 62,50 p.p.
Genoemde prijzen gelden voor minimaal 50 personen en zijn inclusief BTW.

Kerstdinervaarten

Vaart van 2 uur met 3-gangenbuffet en drankjes: € 61,50 p.p.
Vaart van 3 uur met 3-gangenbuffet en drankjes: € 72,50 p.p.
Vaart van 4 uur met 3-gangenbuffet en drankjes: € 83,50 p.p.
Genoemde prijzen gelden voor minimaal 50 personen en zijn inclusief BTW.

Sinterklaasfeest

Verras je medewerkers en hun kinderen met een gezellig Sinterklaasfeest op een heus Sinterklaasschip! Wij verzorgen een exclusieve rondvaart en op aanvraag regelen we het Sint- en Pietenbezoek aan boord. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden voor een Sinterklaasfeest op maat.

Meer informatie?
Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

VRAAG EEN OFFERTE AAN