Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > Familie uitje

Familie uitje

Heeft u een jubileum te vieren of organiseer je een familiedag? Ook voor familie uitjes zijn er leuke combitickets en arrangementen beschikbaar bij Sightseeing Rotterdam. Lekker met de hele familie toeren in de cabrio bus door Rotterdam. Dat wordt een familie uitje waar nog lang over wordt nagepraat.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

De cabrio bus is het middelpunt van het groepsuitje met Sightseeing Rotterdam. Het groepsuitje maak je compleet  met tal van combinaties en arrangementen. Bij restaurant De Zwarte Zwaancombineer je het groepsuitje met een lunch, diner of koffie met gebak. De cabrio bus stopt hier voor de deur dus je kunt zo aanschuiven. Of kom in beweging bij Lasergame Rotterdam of Segway Rotterdam. Combineren is profiteren van aantrekkelijke kortingen. Aan de Parkhaven kun je ook zo aan boord stappen van Splashtours of Pannenkoekenboot Rotterdam.

Bij Sightseeing Rotterdam is meer mogelijk. Sightseeing Rotterdam is onderdeel van een serie attracties. Combineren doet u dus makkelijk en flexibel. Elk arrangement is uit te breiden met een attractie naar keuze of een versnapering bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Moeilijk kiezen? Ga dan voor ons all-in-one arrangement.

Bekijk onze bedrijfsuitjes en maak het bedrijfsuitje in Rotterdam compleet.

Voor het exclusief afhuren van de cabrio bus heeft Sightseeing Rotterdam speciale tarieven.

De cabriobus heeft 22 zitplaatsen. Ideaal dus voor een gemiddelde groep. Grotere groepen kunnen ook bij ons terecht. In dat geval beleeft de groep op een gevarieerde manier Rotterdam door bijvoorbeeld te kiezen voor een combinatie met Segway Rotterdam of Splashtours.

Een tour met Sightseeing Rotterdam kan goed worden gecombineerd met andere activiteiten, een lunch, diner of borrel. Kijk hier voor een paar  mogelijkheden en suggesties.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@sightseeingrotterdam.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw groepsuitje in Rotterdam met Sightseeing Rotterdam. Bel gerust met 010-302 02 88

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur! Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.