Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > Boot afhuren

Boot afhuren

Iets te vieren en op zoek naar een unieke locatie? Je kunt de rondvaartboot exclusief afhuren voor je eigen gezelschap!

Een uitje met het bedrijf? Een jubileum of een verjaardag voor de hele familie en wil je iets speciaals organiseren? Wil je je gasten Rotterdam vanaf zijn mooiste kant laten zien? Dan ben je op de juiste plek! Het schip doet dienst als rondvaartboot, maar ook als partyschip voor partijen!

Het schip is exclusief af te huren voor gezelschappen tot 100 personen en biedt ruimte in de salon en op het buitendek. We kunnen de vaste koers volgen, maar in overleg met de kapitein kun je ook een geheel eigen koers varen. Het afhuren is mogelijk buiten onze vaste afvaarttijden en ook ideaal voor een Sinterklaasviering, Kerstuitje, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of verenigingsuitje!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN & PRIJZEN

Verschillende gelegenheden en tal van mogelijkheden!
We bieden verschillende arrangementen op maat. Zo kun je de boot afhuren voor een vaart met een stukje gebak, borrelgarnituur, een lunch of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumvaart, vergadering, presentatie, bruiloft, schoolexcursie, congres of event.

Meer informatie?
Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen aan boord van schepen stellen wij graag tot beschikking. Geheel vrijblijvend maken wij op maat een compleet programma voor jouw evenement.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

BOEK TICKETS!

Actueel

Het tonen van een geldige QR-code is momenteel verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.