Rondvaart & koffie met gebak

Prijzen

Volwassenen:

Combinatieticket € 18,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Combinatieticket € 15,00

  • Rondvaart van circa 1 uur met live guide
  • 1 kop koffie, thee of cappuccino met appeltaart

Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. We varen onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die je niet mag missen.

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Er is een beperkt aantal plaatsen buiten en deze kunnen vooraf niet gereserveerd worden. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Super makkelijk; met dit ticket heb je alvast je rondvaart en een heerlijke kop koffie of thee met appeltaart tijdens de vaart gereserveerd.


Parkhaven t/o Euromast


Betaald parkeren op de Parkhaven


Goed bereikbaar met openbaar vervoer


Inschepen 15 minuten voor afvaart


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK TICKETS!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.