Havenrondvaart Rotterdam 1½ uur

Prijzen

Volwassenen:

Online en aan de kassa € 15,00

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online en aan de kassa € 10,00

In 2022 bedraagt de prijs € 16,00 per volwassene en € 11,00 per kind.


  • Havenrondvaart van circa 1,5 uur 
  • Live guide in Nederlands, Duits en Engels

Ben je geïnteresseerd in de grote zeehavens van Rotterdam? Dan is deze speciale havenrondvaart rotterdam een must-do! Stap aan boord voor een rondvaart van 1,5 uur waarbij een live guide je alle ins en outs vertelt over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en het heden. De vaart start in de Parkhaven onder de Euromast. We passeren de Sint Jobshaven, de Waalhaven, de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij met o.a. de Onderzeebootloods, de Maashaven met het bekende cruiseschip ss Rotterdam, de Rijnhaven met Hotel New York waar vroeger de Holland Amerika Lijn gehuisvest was en nog een stukje langs de skyline. Deze vaart moet je beleefd hebben tijdens jouw verblijf in Rotterdam!

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Er is een beperkt aantal plaatsen buiten en deze kunnen vooraf niet gereserveerd worden. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.


Parkhaven t/o Euromast


Betaald parkeren op de Parkhaven


Goed bereikbaar met openbaar vervoer


Inschepen 15 minuten voor afvaart


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK TICKETS!

Actueel

Het tonen van een geldige QR-code is momenteel verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.