Havenrondvaart Rotterdam & Euromast

Prijzen

Volwassenen:

Online € 27,50

Kinderen 4 t/m 11 jaar:

Online € 19,00


  • Havenrondvaart van circa 1,5 uur met live guide
  • Bezoek aan de Euromast (Euroscoop gesloten)

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast! Met dit uniek arrangement Havenrondvaart Rotterdam & entree Euromast, krijg je de kans om vanuit de River Cruise de stad vanaf het water te zien en wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. De rondvaartboot ligt aan de voet van de Euromast. Deze combinatie is bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Je bepaalt zelf op welk tijdstip, voor of na de vaart, je naar de Euromast gaat! De boot voert je door de havens van Rotterdam en de live guide vertelt je alle ins en outs over de containerschepen, de overslaghavens, de geschiedenis en het heden.

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Er is een beperkt aantal plaatsen buiten en deze kunnen vooraf niet gereserveerd worden. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.

Belangrijk:
– Combinatietickets kun je uitsluitend online kopen. Er zijn geen kortingsacties mogelijk.
– Voor kinderen van 3 jaar koop je alleen een ticket voor River Cruise.
– Het e-ticket dien je te printen en te tonen bij de Euromast.
– Check hier de website en de openingstijden van de Euromast.
– De Euroscoop is geopend afhankelijk van weers- en technische omstandigheden (bij sluiting wordt er geen geld teruggegeven).

Voorlopig is de Euroscoop gesloten i.v.m. werkzaamheden. Een bezoek aan de Euromast is nog steeds mogelijk tot een hoogte van 112 meter waar je het mooiste uitzicht van de stad kunt bekijken.

 

 

 


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.