Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Combinatietickets

Voor een complete dag in Rotterdam!

In de 2e stap van het boekingsproces kun je extra activiteiten toevoegen. Na afronding ontvang je de tickets per e-mail. De geprinte tickets zijn je entreebewijs!

TICKETS RONDVAART 1 UUR

TICKETS HAVENRONDVAART 1,5 UUR

TICKETS KLASSIEKE HAVENRONDVAART 2 UUR

Euromast

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast! Met deze populaire combinatie zie je de stad vanaf het water en wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. De rondvaartboot ligt aan de voet van de Euromast. Deze combinatie is bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Je bepaalt zelf op welk tijdstip, voor of na de vaart, je naar de Euromast gaat. Deze combinatie is een must-do voor een dagje weg in Rotterdam! Een ticket voor de Euroscoop is inbegrepen.
Check hier de website van de Euromast.

Midget Golfbaan Parkhaven

Combineer de rondvaart met een gezellig potje midgetgolf. De Midget Golfbaan ligt op een prachtige, rustige plek aan de Parkhaven Rotterdam en heeft 18 holes. Verscholen tussen het groen, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig midgetgolfen of lekker genieten van een hapje en een drankje op het zonnige terras. Na het midgetgolfen hoef je alleen de straat over te steken, want aan de overkant ligt de rondvaartboot al op je te wachten!
Check hier de website van Midget Golfbaan Parkhaven.

Splashtours

Wil jij de stad optimaal verkennen en ook nog eens een spectaculaire duik in de Maas maken? Profiteer dan van het combinatieticket met Splashtours: twee unieke belevingen op één dag! Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! River Cruise Rotterdam en Splashtours vertrekken allebei vanaf de Parkhaven, dus deze combi is ook nog eens makkelijk te organiseren!
Check hier de website van Splashtours.

Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien op ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland werd gebouwd. Het stoomschip is volledig gerestaureerd en terug in haar thuishaven Rotterdam. Het ss Rotterdam is het vijfde schip met die naam dat door de Holland Amerika Lijn in de vaart werd gebracht. Liefhebbers van geschiedenis en scheepvaart halen hun hart op bij een bezoek aan het stoomschip. Het ss Rotterdam ligt in Katendrecht en vervoer tussen beide locaties is op eigen gelegenheid.
Check hier de website van ss Rotterdam.


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.