Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > Geen categorie > Rondje Rotterdam met Roel

Rondje Rotterdam met Roel

Rotterdam: Prachtige stad, mooie skyline, enorm opgeknapt sinds 1940 en je kan er winkelen tot je erbij neervalt in de koopgoot. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom fleuren wij jouw familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams in de bus!

Vanaf 15 september kunnen groepen bij Sightseeing Rotterdam een Rondje Rotterdam met Roel Pot boeken. In 90 minuten laat Roel jullie kennis maken met Rotterdam, Rotterdammers en het Rotturdams.
De tour

Stap in onze cabrio bus en leer Rotterdam kennen. We rijden niet alleen langs de bekende en onbekende plekken, maar tijdens de tour krijg je ook een spoed cursus Rotterdams spreken van Roel Pot. Tijdens de tour wordt een stop gemaakt bij een echt Rotterdams cafe om even bij te komen. De tour is bedoeld voor groepen die Rotterdam op een ludiek manier willen leren kennen. Rotterdamse groepen boeken deze tour omdat niets zo leuk is als lachen om jezelf en te gieren van herkenning.

Rotterdams leren volgens Roel Pot

Rotterdams leren volgens Roel Pot: “Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt..“

Over Sightseeing Rotterdam

Sightseeing Rotterdam is The official Sightseeing Tour in Rotterdam. Ontdek de highlights van de stad in stijl. Bij mooi weer gaat het dak open zodat je met al je zintuigen kunt genieten van Rotterdam. Tijdens de tour krijg je alle informatie over de stad doormiddel van een audioguide. Deze is beschikbaar in maar liefst 7 talen, waaronder “Plat Rotterdams” van Roel Pot (bekend van de NS reclame). Laat je haren wapperen in de wind, zwaai naar enthausiaste voorbijgangers en bewonder de skyline gedurende een uur durende city tour. Sightseeing was nog nooit zo ontspannen!