Je bent nu hier River Cruise Rotterdam > FAQ

FAQ

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Op welke dagen en tijden zijn er rondvaarten?

De actuele vertrektijden van de rondvaarten vind je hier.

Waar start en eindigt de rondvaart?

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je hier.

Hoe boek ik een ticket?

Een ticket reserveer je gemakkelijk via deze website. Je kunt ook tickets kopen bij de vertreklocatie op de Parkhaven. Combinatietickets kun je alleen online reserveren en betalen.

Kan ik mijn tickets annuleren?

Tot 5 dagen kan de reservering kosteloos gewijzigd worden. Dit kan telefonisch via: 010-302 18 88 of door een e-mail te sturen naar info@rivercruiserotterdam.nl.

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat je de tickets hebt betaald, krijg je direct een e-mail van ons. Deze e-mail is je entreebewijs voor de rondvaart. Je hoeft het ticket niet te printen. Als je combinatietickets hebt geboekt, dan dien je het ticket wel te printen als entreebewijs voor de andere activiteit.

Is er eten en drinken verkrijgbaar aan boord?

Aan boord is een bar waar je drankjes en snacks kunt bestellen. Deze zijn niet inbegrepen in de entreeprijs. Aan boord kun je met PIN of credit card betalen (we zijn cashfree).

Waar kan ik het beste parkeren?

Wij raden je aan om de auto te parkeren op de parkeerplaats bij de Parkhaven. Dit is de dichtstbijzijnde parkeerplaats en hier geldt betaald parkeren.

Is er in de buurt een invalidenparkeerplaats?

De dichtstbijzijnde invalidenparkeerplaatsen zijn: Parkhaven en Coolsingel 103.

Is de boot toegankelijk voor gasten die slecht ter been zijn?

Aan boord gaan in een rolstoel of met rollator is mogelijk. De boot is rolstoelvriendelijk en er is een speciale rolstoellift.

Zijn er toiletten aan boord?

Er is een dames- en herentoilet aan boord.

Zijn huisdieren toegestaan in de boot?

Het is niet toegestaan om dieren mee te nemen.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.