Rondvaart & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 35,50 Online weekend € 37,50

Kinderen 3 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 25,00 Online weekend € 26,50

Kinderen t/m 2 jaar betalen alleen het ticket voor Splashtours.

Boek nu online

  • River Cruise van circa 1 uur met live guide
  • Tour met Splashtours van circa 1 uur

Het arrangement Rondvaart Rotterdam en splashtours geeft aan jou de keuze, kies ervoor om voor of na de rondvaart in de Splashbus te stappen. Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart!

Boek snel en geniet er samen met je familie, vrienden of geliefde van dit uniek arrangement Rondvaart Rotterdam en splashtours!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Voorwaarden:
  • Het combinatieticket is alleen geldig op de dag van de rondvaart.
  • Het combinatieticket kan uitsluitend online gereserveerd en betaald worden.
  • Bij het reserveren kies je direct het tijdstip voor Splashtours.
  • Na het afronden van de reservering ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket is je entreebewijs voor de rondvaart en voor Splashtours.
  • Voor meer informatie over Splashtours, klik hier.
Reserveren:

Reserveer je combinatieticket gemakkelijk online. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk:
  • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
  • De rondvaartboot is rolstoelvriendelijk. Splashtours is niet toegankelijk voor rolstoelen.
  • Er zijn toiletten aan boord.
Vertreklocatie:

De opstapplaats van de rondvaart is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren. De opstapplaats van Splashtours is ook op de Parkhaven, naast de rondvaartboot.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.