Rondvaart Rotterdam

Prijzen

Volwassenen:

Online en aan de kassa € 12,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online en aan de kassa € 10,00

Boek nu online

  • River Cruise van circa 1 uur langs alle highlights
  • Live guide

Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. We varen onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die je niet mag missen.

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Aan boord is een bar waar dranken en hapjes verkrijgbaar zijn.

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Reserveren:

Reserveer je ticket voor de rondvaart online met een aantrekkelijke korting of koop je tickets bij de opstapplek. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk:
  • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
  • De rondvaartboot is rolstoelvriendelijk.
  • Er zijn toiletten aan boord.
  • Tickets zijn verkrijgbaar op onze website of bij de kassa.
Combineren:

Combineer de rondvaart gemakkelijk met een andere Rotterdamse attractie, zoals Splashtours, de Pannenkoekenboot, Midget Golfbaan, een Segway Tour of de Euromast.

Vertreklocatie:

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

We gooien de trossen weer los!

Vanaf 1 juni gaat River Cruise weer in de vaart met gepaste maatregelen.

Coronamaatregelen

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug