Rondvaart & Miniworld Rotterdam

Prijzen

Volwassenen:

Online incl. € 2,95 korting € 22,50 Aan boord € 25,45

Kinderen 4 t/m 11 jaar:

Online incl. € 1,75 korting € 17,50 Aan boord € 19,25

Boek nu online

  • River Cruise van circa 1 uur met live guide
  • Bezoek aan Miniworld Rotterdam

Ken je Miniworld Rotterdam al? Miniworld Rotterdam is een super toffe attractie voor jong en oud. Daarom biedt de River cruise een uniek combi rondvaart & Miniworld Rotterdam. Je stapt bij Miniworld Rotterdam binnen in een miniatuurversie van Rotterdam. Overal door de stad rijden treinen en overal is wat te zien. Miniworld Rotterdam is bruisend en in beweging. Kinderen kijken hier hun ogen uit, maar ook volwassenen raken niet uitgekeken. Niet alleen de treinen zijn in beweging, maar bij Miniworld Rotterdam komt de hele stad tot leven en zie je de stad bij dag en nacht. Je bepaalt zelf op welk tijdstip, voor of na de vaart, je naar Miniworld Rotterdam gaat!

Boek snel en geniet er samen met je familie, vrienden of geliefde van deze uniek combi Rondvaart & Miniworld Rotterdam!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Voorwaarden:
  • Het combinatieticket is alleen geldig op de dag van de rondvaart.
  • Het combinatieticket kan uitsluitend online gereserveerd en betaald worden.
  • Na het afronden van de reservering ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket is je entreebewijs voor de rondvaart en voor Miniworld Rotterdam.
Reserveren:

Reserveer je combinatieticket gemakkelijk online. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk:
  • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
  • Er zijn toiletten aan boord.
  • Tickets zijn verkrijgbaar op onze website of bij de kassa.
  • Check hier de website en de openingstijden van Miniworld Rotterdam.
Vertreklocatie:

De opstapplaats van de rondvaart is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.