Rondvaart & koffie met gebak

Prijzen

Volwassenen:

Online € 17,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 15,00

Boek nu online

  • Rondvaart van 1 uur langs alle highlights
  • Live guide in Nederlands, Engels en Duits
  • 1 kop koffie, thee of cappuccino met appeltaart tijdens de vaart

Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. We varen onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die je niet mag missen.

Zoek een plekje binnen in de gezellige salon of strijk neer op het zonnedek. Er is een beperkt aantal plaatsen buiten en deze kunnen vooraf niet gereserveerd worden. Als het buitendek vol is, dan kun je binnen plaatsnemen. Super makkelijk; met dit ticket heb je alvast je rondvaart en een heerlijke kop koffie of thee met appeltaart tijdens de vaart gereserveerd.

Boek snel en geniet er samen met je familie, vrienden of geliefde van dit uniek arrangement Rondvaart Rotterdam inclusief gebak!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Reserveren:

Reserveer je ticket gemakkelijk online. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk:
  • Selecteer het combiticket ‘koffie met gebak’ bij het reserveren.
  • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
  • De rondvaartboot is rolstoelvriendelijk.
  • Er zijn toiletten aan boord.
  • Tickets zijn verkrijgbaar op onze website of bij de kassa.
Vertreklocatie:

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.