Rondvaart & fietstour met gids

Prijzen

Volwassenen:

Online incl. € 4,00 korting € 33,50

Boek nu online

  • River Cruise van circa 1 uur met live guide
  • Rotterdam Highlight Biketour van 2,5 uur met een gids

Bekijk Rotterdam vanaf het water en met de fiets met de combi rondvaart & fietstour! Dit combiticket is de leukste en beste manier om de stad te verkennen. Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. Voor of na de rondvaart stap je op de fiets en laat een enthousiaste gids je de mooiste bekende en onbekende plekjes zien!

Boek snel en geniet er samen met je familie, vrienden of geliefde van deze uniek combi rondvaart & fietstour met gids!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Voorwaarden:
  • Het combinatieticket is alleen geldig op de dag van de rondvaart.
  • Het combinatieticket kan uitsluitend online gereserveerd en betaald worden.
  • Na het afronden van de reservering ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket is je entreebewijs voor de rondvaart en voor de fietstour. Na het reserveren dien je te bellen met +31(0)103070926 om de fietstour te reserveren.
Reserveren:

Reserveer je combinatieticket gemakkelijk online. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Na het reserveren dien je te bellen met +31(0)103070926 om de fietstour te reserveren.

Belangrijk:
  • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
  • Er zijn toiletten aan boord.
  • De fietstour is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
  • Meer informatie over de fietstour vind je op hier.
Vertreklocatie:

De opstapplaats van de rondvaart is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren. De fietstour start en eindigt op Gouvernestraat 244 (recht tegenover Kino).

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.