Rondvaart & entree Euromast

Prijzen

Volwassenen:

Online incl. € 3,25 korting € 19,50 Aan de kassa € 22,75

Kinderen 4 t/m 11 jaar:

Online incl. € 2,75 korting € 14,00 Aan de kassa € 16,75

Boek nu online

 • River Cruise van circa 1 uur met live guide
 • Bezoek aan de Euromast

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast! Met dit uniek arrangement, Rondvaart Rotterdam inclusief entree Euromast, krijg je de kans om vanuit de River Cruise de stad vanaf het water te zien. Wanneer je de Euromast op gaat, bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. De rondvaartboot ligt aan de voet van de Euromast. Deze combinatie is bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Je bepaalt zelf op welk tijdstip, voor of na de vaart, je naar de Euromast gaat!

Boek snel en geniet er samen met je familie, vrienden of geliefde van dit uniek arrangement rondvaart Rotterdam inclusief entree Euromast!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

De Euromast heeft ook de nodige coronamaatregelen getroffen. Je dient na aanschaf van het combiticket een tijdstip te reserveren bij de Euromast.
1. Ga naar de website: www.euromast.nl
2. Ga naar ‘Bestel je ticket’
3. Selecteer ‘Voucher & Kortingspas’ (€0,00) + aantal gasten
4. Selecteer de gewenste datum en tijdslot
5. Neem het combiticket dat je van River Cruise per e-mail ontvangt, mee naar de Euromast. Dit is je entreebewijs.

Voorwaarden:
 • Het combinatieticket is alleen geldig op de dag van de rondvaart.
 • Het combinatieticket kan uitsluitend online gereserveerd en betaald worden.
 • Na het afronden van de reservering ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket is je entreebewijs voor de rondvaart en voor de Euromast.
Reserveren:

Reserveer je combinatieticket gemakkelijk online. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk:
 • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
 • De rondvaartboot en de Euromast zijn rolstoelvriendelijk.
 • Er zijn toiletten aan boord.
 • Tickets zijn verkrijgbaar op onze website of bij de kassa.
 • Kinderen tot 4 jaar zijn gratis bij de Euromast. Voor kinderen van 3 jaar betaal je alleen het ticket voor River Cruise. Hiervoor kun je een aparte reservering plaatsen in het reserveringssysteem.
 • Check hier de website en de openingstijden van de Euromast.
 • De Euroscoop is geopend afhankelijk van weers- en technische omstandigheden (bij sluiting wordt er geen geld teruggegeven).
Vertreklocatie:

De opstapplaats van de rondvaart is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.