Rondvaart & 3-gangenmenu

Prijzen

Volwassenen:

Online € 37,50 Online incl. onbeperkt dranken € 50,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 35,00 Online incl. onbeperkt dranken € 48,00

Boek nu online

  • River Cruise van circa 1 uur langs alle highlights
  • Live guide
  • 3-gangenkeuzemenu bij Restaurant de Zwarte Zwaan

Check het 3-gangenkeuzemenu hier.

Stap aan boord voor een rondvaart van circa 1 uur op de Maas langs alle highlights van Rotterdam. Je hebt een prachtig uitzicht over de imposante skyline en de verschillende havens. Een enthousiaste gids vertelt je tijdens de vaart over alle ins en outs van de vaarroute. We varen onder andere langs het beroemde ss Rotterdam, Kop van Zuid, Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug, de Euromast en meer bijzondere plekken die je niet mag missen.

Trek gekregen na de rondvaart? Schuif na de vaart aan bij restaurant De Zwarte Zwaan waar je heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten kunt kiezen van het 3-gangenkeuzemenu. Voor ieder wat wils! Restaurant de Zwarte Zwaan vind je naast de opstapplaats van River Cruise, erg makkelijk dus.

Boek snel en geniet er samen met je familie, vrienden of geliefde van de rondvaart Rotterdam inclusief 3-gangenmenu met de River Cruise!

Check hier de actuele vertrektijden en beschikbaarheid.

Reserveren:

Reserveer je combinatieticket gemakkelijk online. Wij raden je aan om tijdig de tickets te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belangrijk:
  • Selecteer het combiticket ‘3-gangenmenu’ bij het reserveren.
  • Wij raden je aan om 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig te zijn. De boot vertrekt op tijd en de kapitein kan helaas niet wachten.
  • Er zijn toiletten aan boord.
  • Check hier de website en de openingstijden van Restaurant de Zwarte Zwaan.
Combineren:

Combineer de rondvaart gemakkelijk met een andere Rotterdamse attractie, zoals Splashtours, de Pannenkoekenboot, Midget Golfbaan, een Segway Tour of de Euromast.

Vertreklocatie:

De opstapplaats is Parkhaven tegenover de Euromast. De rondvaartboot vind je naast de Pannenkoekenboot. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Koop tickets!

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen aan boord! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.